InMotion Hosting Fullständig recension


InMotion Hosting Detaljer

Varför välja InMotion Hosting?

  • Gratis produkter
  • Flera betalningsalternativ - 6
  • Varierade paket - 22
  • Windows och Linux tillgängligt

InMotion Hosting Serverplatser

InMotion Hosting Servers in Los AngelesLos Angeles InMotion Hosting Servers in HerndonHerndon InMotion Hosting Logo
website builder
BoldGrid
$0 /Okänd period
Alla detaljer
  • DISK
    Unlimited Plats
  • DATA
    Unmetered Bandbredd
  • Paneler
    CPanel
Cloud Hosting
cVPS-32
$160 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • Operationssystem
    Windows
  • Bagge
    32GB Minne
  • DISK
    625GB SSD Plats
  • DATA
    7TB Bandbredd
Cloud Hosting
cVPS-2
$10 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • Operationssystem
    Windows
  • Bagge
    2GB Minne
  • DISK
    50GB SSD Plats
  • DATA
    2TB Bandbredd
Cloud Hosting
cVPS-1
$5 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • Operationssystem
    Windows
  • Bagge
    1GB Minne
  • DISK
    25GB SSD Plats
  • DATA
    1TB Bandbredd
VPS
VPS-3000HA-S
$83.99 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • Bagge
    8GB Minne
  • DISK
    260GB SSD Plats
  • DATA
    6TB Bandbredd
  • Dedikerad IPS
    5
  • Paneler
    CPanel, WHM
VPS
VPS-2000HA-S
$49.99 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • Bagge
    6GB Minne
  • DISK
    150GB SSD Plats
  • DATA
    5TB Bandbredd
  • Dedikerad IPS
    4
  • Paneler
    CPanel, WHM
VPS
VPS-1000HA-S
$29.99 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • Bagge
    4GB Minne
  • DISK
    75GB SSD Plats
  • DATA
    4TB Bandbredd
  • Dedikerad IPS
    3
  • Paneler
    CPanel, WHM
Resellers
VPS-3000
$94.94 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    260GB SSD Plats
  • DATA
    6TB Bandbredd
  • Paneler
    CPanel, WHM
Resellers
VPS-2000
$67.84 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    150GB SSD Plats
  • DATA
    5TB Bandbredd
  • Paneler
    CPanel, WHM
Resellers
VPS-1000
$46.64 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    75GB SSD Plats
  • DATA
    4TB Bandbredd
  • Paneler
    CPanel, WHM
Resellers
R-3000S
$30.24 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    160GB SSD Plats
  • DATA
    1.6TB Bandbredd
  • Paneler
    CPanel, WHM
Resellers
R-2000S
$21.99 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    120GB SSD Plats
  • DATA
    1.2TB Bandbredd
  • Paneler
    CPanel, WHM
Dedicated Server
Commercial Class 2000
$489.49 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • Bagge
    64GB Minne
  • DISK
    3TB SSD Plats
  • DATA
    15TB Bandbredd
  • Dedikerad IPS
    15
  • Paneler
    CPanel
Dedicated Server
Commercial Class 1000
$384.49 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • Bagge
    32GB Minne
  • DISK
    1TB SSD Plats
  • DATA
    15TB Bandbredd
  • Dedikerad IPS
    15
  • Paneler
    CPanel
Dedicated Server
Commercial Class 500
$310.99 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • Bagge
    16GB Minne
  • DISK
    500GB SSD Plats
  • DATA
    15TB Bandbredd
  • Dedikerad IPS
    15
  • Paneler
    CPanel
Dedicated Server
Elite
$248.99 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • Bagge
    32GB Minne
  • DISK
    4TB Plats
  • DATA
    10TB Bandbredd
  • Dedikerad IPS
    15
  • Paneler
    CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Dedicated Server
Advanced
$176.59 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • Bagge
    16GB Minne
  • DISK
    500GB SSD Plats
  • DATA
    10TB Bandbredd
  • Dedikerad IPS
    10
  • Paneler
    CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Dedicated Server
Essential
$115.69 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • Bagge
    8GB Minne
  • DISK
    500GB SSD Plats
  • DATA
    6TB Bandbredd
  • Dedikerad IPS
    5
  • Paneler
    CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Shared Hosting
Pro Plan
$14.71 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    Unlimited SSD Plats
  • DATA
    Unmetered Bandbredd
  • Paneler
    CPanel
Shared Hosting
Power Plan
$8.49 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    Unlimited SSD Plats
  • DATA
    Unmetered Bandbredd
  • Paneler
    CPanel
Shared Hosting
Launch
$6.39 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    Unlimited SSD Plats
  • DATA
    Unmetered Bandbredd
  • Paneler
    CPanel
Resellers
R-1000S
$15.39 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    80GB SSD Plats
  • DATA
    800GB Bandbredd
  • Paneler
    CPanel, WHM

InMotion Hosting Värdgranskning 2021

InMotion Hosting Expert Review

InMotion är en pålitlig och prisvärd webbhotell som sticker ut i ett landskap som domineras av Endurance International -värdar. InMotion imponerade på oss med bredden och mängden verktyg och funktioner som förenklar SMB -värdprocessen, både för webbansvariga och nybörjare.

Våra test avslöjade också att InMotion har gjort en betydande investering i avancerad serverinfrastruktur. Webbplatsens hastighet och tillförlitlighet fick bra resultat. Denna typ av poängkort är ingen överraskning att InMotion är en topprankad värdleverantör för små och stora företag.

Både för och nackdelar

Proffsen:

  • Expertstöd tillgängligt 24/7/365 via telefon, chatt, e -post och biljetter.
  • BoldGrids drag-and-drop-webbplatsskapare gör det enkelt att snabbt konfigurera din WordPress-webbplats.
  • Automatisera repetitiva back-end-processer med säkerhetskopior av WordPress, plugin och teman.
  • Med InMotions iscensättningsmiljö kan du säkert testa nya WordPress -webbplatser.
  • InMotions tillförlitlighet säkerställer att du inte tappar en kund.
  • För att påskynda din webbplats laddningshastigheter kan du välja mellan två amerikanska datacenter.
  • Skydda dig själv från hackare och andra hot relaterade till skadlig kod med brandväggar.

Nackdelar

  • InMotion mest prisvärda webbhotell kommer med bara 2 MySQL -databaser.
  • InMotion webbhotellplaner är dyrare än prisvärda lösningar.
  • InMotion erbjuder obegränsad bandbredd men de delade WordPress -värdplanerna har en gräns för diskutrymme.

Priser och betalningsmetoder

InMotion erbjuder en plan för varje företagsstorlek. Den grundläggande delade WordPress-planen är utmärkt för mikroföretag. WP-1005 månadsplan börjar på $ 7,26 per månad och inkluderar 1 webbplats och 40 GB SSD-lagring. Det kommer också med några coola WordPress -funktioner som gratis automatiska uppdateringar och en BoldGrid dra och släpp webbplatsbyggare.

InMotion erbjuder en nystartad affärsplan, lansering. Det kostar $ 5,99 per månad. Denna plan inkluderar 2 webbplatser, obegränsat lagringsutrymme, e -postkonton och förinstallationer av de flesta CMS -plattformar. Du får också en backuphanterare och säker programåterställning. Du måste uppgradera till nästa nivå om du vill ha e-handel.

InMotion erbjuder dedikerade och VPS-planer för företag som är medelstora eller större. VPS -hanterade planer kostar $ 27,99 per månad, täcker obegränsade webbplatser och root -åtkomst samt en instrumentövervakning för resurser. Essential börjar på $ 105,69 per månad. Detta inkluderar WHM och cPanel, 500 GB SSD -lagring och SSL -certifikat.

InMotion -priserna är i allmänhet högre än genomsnittet. Företaget lägger stor vikt vid expertstöd och kvalitetsfunktioner, som båda har sina fördelar när det gäller tidsbesparingar och minskad stress. Företaget erbjuder periodiska rabatter som kan sänka kostnaden för planer.

Det är lätt att använda

InMotions granskning visar att företaget kan ta emot både utvecklare och nybörjare. BoldGrid är en drag-and-drop webbbyggare som låter dig skapa en webbplats för ditt företag. Det erbjuder också automatiska WordPress -plugin-, tema- och temauppdateringar.

InMotion kan migrera din webbplats gratis om du har en. Andra funktioner som obegränsad e -post och gratis SSL -certifikat hjälper dig att göra ett bestående intryck på kunderna.

Vi är utvecklare och vi bryr oss om hur webbhotell tillgodoser våra behov. InMotion många utvecklarfunktioner gav oss mycket beröm. Dessa inkluderar PHP 5 och flera programmeringsspråk, samt en scenmiljö där du kan testa dina idéer innan de publiceras. InMotion erbjuder mobila inloggningar via cPanel - vi älskar den här funktionen - liksom Softaculous 1 -klicks installationsprogram som låter dig installera över 400 skript.

Lasttider och tillförlitlighet

InMotions prestanda när det gäller drifttid och laddningstid var exceptionell, enligt våra tester. Även om företaget hävdar att 99,9% drifttid är acceptabelt, avslöjade våra tester att drifttiden faktiskt var närmare 99,95%. Sajten stängdes ibland av på grund av planerat underhåll.

Det genomsnittliga uppmärksamhetsintervallet krymper och lägre belastningstider kan göra stor skillnad i kundhållning och placering. Våra tester visar att InMotion laddas i genomsnitt 812 ms, vilket är mycket snabbare än Googles rekommendation på 2 sekunder.

Det här är funktionerna

InMotion erbjuder många funktioner, även för den mest grundläggande planen. Vi är mycket nöjda med dem. BoldGrid -webbplatsskaparen är gratis och kan användas för att bygga en webbplats eller migrera en befintlig webbplats med InMotion -supportpersonalen. Små företag utan kunskap om webbhotell kan dra nytta av användbara funktioner, till exempel ett uppläggningsområde för att testa nya konfigurationer eller automatiska WordPress -uppdateringar. InMotion webbmail är också tillgänglig.

Du får också mycket för pengarna med företagets utvecklarverktyg. Softaculous 'webbplatsinstallatör ger dig tillgång till över 400 skript inklusive phpMyAdmin, samt en mängd olika e-handelsplattformar. Flera FTP -konton är tillgängliga och du kan använda olika programmeringsspråk för att starta din backend. InMotion -namnservrar kan användas för att öka webbplatsens trafik och se till att din webbadress pekar i rätt riktning. Även om företaget inte erbjuder automatiska säkerhetskopior kan du skapa ett automatiskt säkerhetskopieringsprogram och göra offline -kopior.

InMotion tog sig tid att optimera din servers hastighet och säkerhet. Din webbplats laddas extremt snabbt tack vare funktioner som SSD -lagring och cacheminne. Du kan också välja mellan två olika datacenter. InMotion skyddar din webbplats från hackare och skadlig kod med brandväggar.

Customer Support

InMotion Hosting anser att du inte kan ha tillräckligt med kundservice. Det faktum att de erbjuder support via telefon, e -post och biljetter, samt Skype, imponerade på oss.

InMotion säger att deras supportteam i genomsnitt har fyra års värdcertifieringserfarenhet. Varje interaktion med dem bekräftade detta.

InMotion erbjuder ett brett utbud av supporttjänster för nybörjare. InMotion erbjuder en stor kunskapsbas som ger insikt i både tekniska och faktureringsfrågor. Kundgemenskapens portal låter dig få snabba svar, från 8:00 till 21:00 EST må till fredag. Du kan också hitta användbar infografik från InMotion som hjälper dig att förstå grunderna för värd.

Recension av en användare

Våra expertrecensioner undersöker specifika kriterier för att bedöma om en tjänst är enastående, genomsnittlig eller bara tillräcklig. När du har avslutat vår recension, läs våra kundrecensioner och se vad InMotion -kunder tyckte om tjänsten, funktionerna och prestandan.

Slutsats

InMotion fick högt betyg av våra experter som ett företag med många funktioner och som erbjuder individualiserat stöd i varje steg. InMotion erbjuder en smidig landning för användare som precis har börjat med webbhotell. Den innehåller en användarvänlig webbplatsbyggare och förinstallerad WordPress.

InMotion är också ett bra verktyg för utvecklare. Du kan enkelt vara kreativ med back-end-konfigurationer tack vare tillgängligheten för flera programmeringsspråk samt 1-klicks appinstallatör. Det var också en glädje att upptäcka att våra scenservrar tillät oss att snabbt testa vår webbplats i en säker miljö. Vi älskade också hur enkelt det var att logga in på vår cPanel på både mobila och stationära enheter.

Även om InMotion kan vara något dyrare än sina konkurrenter, erbjuder den ett brett utbud av funktioner och ett kunnigt supportteam. Vi rekommenderar InMotion för både nya och befintliga företag som vill förbättra eller lansera sin webbplats.

Priser för InMotion Hosting

website builder
Paket Pris Disk utrymme Bandbredd Paneler
BoldGrid $0 Obegränsat Ouppmätt CPanel
Cloud Hosting
Paket Pris Disk utrymme Bagge Bandbredd Operationssystem
cVPS-1 $5 SSD25 GB 1 GB 1 TB windows server planelinux server plane
cVPS-2 $10 SSD50 GB 2 GB 2 TB windows server planelinux server plane
cVPS-32 $160 SSD625GB 32 GB 7TB windows server planelinux server plane
VPS
Paket Pris Disk utrymme Bagge Bandbredd Operationssystem Dedikerad IPS Paneler
VPS-1000HA-S $29.99
$ 44,99 efter första mandatperioden
SSD75 GB 4 GB 4TB linux server plane 3 CPanel, WHM
VPS-2000HA-S $49.99
74,99 USD efter första termin
SSD150 GB 6 GB 5TB linux server plane 4 CPanel, WHM
VPS-3000HA-S $83.99
129,99 USD efter första mandatperioden
SSD260 GB 8 GB 6TB linux server plane 5 CPanel, WHM
Återförsäljare
Paket Pris Disk utrymme Bandbredd Operationssystem Antal platser Paneler
R-1000S $15.39
29,99 dollar efter första mandatperioden
SSD80 GB 800 GB linux server plane Obegränsat CPanel, WHM
R-2000S $21.99
39,99 USD efter första mandatperioden
SSD120 GB 1,2 TB linux server plane Obegränsat CPanel, WHM
R-3000S $30.24
57,99 USD efter första mandatperioden
SSD160 GB 1,6 TB linux server plane Obegränsat CPanel, WHM
VPS-1000 $46.64
59,99 USD efter första mandatperioden
SSD75 GB 4TB linux server plane Obegränsat CPanel, WHM
VPS-2000 $67.84
99,99 USD efter första mandatperioden
SSD150 GB 5TB linux server plane Obegränsat CPanel, WHM
VPS-3000 $94.94
$ 169,99 efter första mandatperioden
SSD260 GB 6TB linux server plane Obegränsat CPanel, WHM
Dedikerad server
Paket Pris Disk utrymme Bagge Bandbredd Operationssystem Dedikerad IPS Paneler
Grundläggande $115.69
$ 169,99 efter första mandatperioden
SSD500 GB 8 GB 6TB linux server plane 5 CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Avancerad $176.59
$ 209,99 efter första mandatperioden
SSD500 GB 16 GB 10TB linux server plane 10 CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Elit $248.99
289,99 $ efter första mandatperioden
4TB 32 GB 10TB linux server plane 15 CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Kommersiell klass 500 $310.99
$ 359,99 efter första mandatperioden
SSD500 GB 16 GB 15 TB linux server plane 15 CPanel
Kommersiell klass 1000 $384.49
429,99 $ efter första mandatperioden
SSD1 TB 32 GB 15 TB linux server plane 15 CPanel
Kommersiell klass 2000 $489.49
$ 529,99 efter första mandatperioden
SSD3TB 64 GB 15 TB linux server plane 15 CPanel
Delad värd
Paket Pris Disk utrymme Bandbredd Operationssystem Antal platser Paneler
Lansera $6.39 SSDObegränsat Ouppmätt linux server plane 2 CPanel
Kraftplan $8.49 SSDObegränsat Ouppmätt linux server plane 6 CPanel
Pro-plan $14.71 SSDObegränsat Ouppmätt linux server plane Obegränsat CPanel

Flera betalningstyper

Olika kunder gillar att betala på olika sätt, och InMotion Hosting låter dig omfamna dem alla


InMotion Hosting - credit
InMotion Hosting - MasterCard
InMotion Hosting - debit
InMotion Hosting - prepaid cards
InMotion Hosting - check payments
InMotion Hosting - paypal

InMotion värd några ord

Säker, pålitlig, snabb prestanda för alla dina webbhotellbehov med 24/7 support och 100%
tillfredsställelse garanti.

InMotion Hosting Kuponger och erbjudanden 2020

50% Off Sitewide

imh50deal


20% Off Sitewide Purchase

20OFFRES3K12MO


Discount on Your Purchase With Code

40YOUTUBE


$24 Off Shared Hosting Packages

24DOLLARSOFF


20% Off Annually R-1000 Reseller Hosting Package

20OFFRES1K12MO


Save 20% Off on R-3000 Reseller Hosting

20OFFRES3K12MO


Discount on All Orders

IMH45OFF


50% Off Web Hosting

imh50deal


photo
$24 Off Shared Hosting Packages

24DOLLARSOFF
Giltigt tills 12/1/2019


photo
50% Off Sitewide

imh50deal
Giltigt tills 8/1/2019


photo
Save $60 Off on Advanced Dedicated Server Plan When Paid For 6 Months ...

ADVMAY6MO
Giltigt tills 11/1/2012


photo
38% Off Business Plan + Free Domain Name

codeblogging
Giltigt tills 7/16/2016


44 Kommentarer

Patrick Donahue

Jan 07, 2010 04:22
InMotion Hosting has proven to be a reliable hosting provider in all respects. Over the past several years I have used other providers, none would compare to the reliability and outstanding support offered through InMotion Hosting. As a web developer and site administrator myself, I would highly recommend their services to anyone. Their support staff is A+ , Patrick Donahue, [email protected]

Kathy C.

Dec 21, 2009 02:27
I have been with IMH for a number of years, and plan to stay with them. A good friend of mine used them, and hosted a forum for me, so all in all I have been involved with IMH for about 6 years.
I have had my own account with them for 3 years or so.
You can't beat the customer support, whether it is by way of email, or the telephone. They are prompt, and always have done what it took to solve any problems.
I rarely have down time at all. I have tested other hosting services, and frankly they just didn't compare to IMH. I totally trust them to take care of me.
Go with IMH, you won't regret it!!

Reza Gorji

Dec 19, 2009 02:35
I've been with IMH since 2005. I've had a few instances where the server went down (any server can go down). In all instances it was restored to full capacity by their experts. The only drawback I see in their service is that on large accounts (>10GB) there is no backups done by their servers unless additional $$ is willing to be spent by the customer.

Webmasters should backup their own files but uploading can take a significant amount of time (days/weeks) if the site is large. If IMH fixed this problem, they would be perfect in my opinion.

Wayne Filichowski

Dec 10, 2009 09:09
InMotion Hosting delivers where it counts. First the reliability of their service and serviers is second to none. Second, the world of upgrading sites, moving files from server-to-server can be very intimidating. Their tech support professionals will get the job done, even if it takes a call back. And, they do follow-up on their commitments. I'm pleased that I selected them as my host.

Charlyn Johnson

Nov 07, 2009 06:14
When I had to select a new hosting service, I searched on the Internet and found 5 candidates. I hate automated systems, so I called the Technical Support numbers to see what would happen. InmotionHosting easily won my business because I got to talk to a real person.

I've been with InmotionHosting for two years. I call Technical Support from time to time and they are consistently excellent. Every support person has been polite and pleasant and knowledgeable.

InmotionHosting offers excellent features, uptime, and support for a very reasonable price and we couldn't be happier.

John Casten

Oct 29, 2009 01:56
Pricing is very attractive, and tech support is very fine (and I know tech support). I did my homework before selecting InMotion and have recommended it to my friends and colleagues.

Alison

Oct 26, 2009 09:41
I carefully chose InMotion as my host, and it has proven to be an excellent decision. Questions are usually answered very promptly and expertly by email. I am successfully learning to navigate the waters and recommend InMotion to anyone who mentions they're looking for a host. Keep up the good work!

Nancy Pliska Robinson, Ph.D.

Oct 26, 2009 09:05
I recommend InMotion to everyone. It is such a relief to know that I'm speaking to an intelligent human being that lives in this country and can speak English.

Everyone is skilled and knowledgeable about the technical aspects of website hosting. I have always been able to resolve any issues. As a result, I have a website that is always functioning the way it should - it says a lot to my clients and customers - a working website makes me and my organization look credible.

Jeff C

Oct 20, 2009 05:22
After having many issues with my old hosting company, I decided that I needed to make a change. I spoke with Inmotion after reading many reviews and checking out their options and decided to give them a try. The customer service before and after the transition was absolutely top notch!

Mike

Oct 08, 2009 11:41
I have hosted with other company's, Ran web sites and things for others with there hosts, I have never had a better experiance untill i fell upon inmotion, there prices are fare, there service is top notch, ask for help and you get it. I have waited for 45 minuets for other hosts to ask them a question that they can not answer. with inmotion never more then 3 minuet wait, even with chat help.
I can't say anything bad about them becouse there is nothing to say bad at all

in fact i transfered my 3 domains over to them THERE GREAT

corey

Oct 10, 2009 05:15
Inmotion has been great, there support is unsurpassed and handled in a timely manner, usually in less than two hours for a support ticket and they get things handled the first time.The price is great as they have price plan for every need from small packages to dedicated servers. The uptime is great in almost a year my site has never been down and that is a plus for any hosting company.

nishanth

Apr 09, 2010 09:38
We have tried more than 20 best hosting providers till date.

and InMotion hosting is the WORST host.

tristate

Sep 28, 2009 04:13
If you are thinking about InMotion Hosting for building your site.DON'T .....GARBAGE
I did use them, no customer support at all. High on price , low on customer support

Al

Dec 29, 2008 05:31
Online support is always offline.

Mr. Kitchen

Sep 15, 2008 11:25
Fair price, but terrible service! The support personnel are divided into two camps, those that are doing their best to solve problems with limited training and resources while trying to treat the customer properly, and those who just don't care. Sadly, the later appears to be indicative of the management as well.

They maybe have two or three good people. Most are extremely ignorant and lack all necessary people skills. While I understand their feelings of frustration and the anger that follows, I can't excuse taking it out on the customer.

At the end of the day, it matter little how much a person pays for service if the experience is lousy. And it was. Take it from a computer professional and keep looking.

Sean

Jun 03, 2008 06:23
InmotionHosting is the best company for shared hosting.
The prices, features and support is a few good examples.
My shared webhosting hasn't experienced a single problem and I've been with them 5 months. Even though the servers are in US, and I live in Europe (Sweden specifically) I still upload and download on very high speed.
I use their Pro Business Class webhosting package with two addons: A dedicated IP and Self-assigned SSL certificate.

If you want a fast and reliable webhosting, use Inmotion.

Rich

Mar 03, 2008 07:13
We spent the money on a dedicated server, and there are always issues. First the IP they gave was marked as spam. Emails from our server are continually marked as not from a valid server by some isps (most notably comcast) which inmotion has said they can do nothing about and will not contact comcast on my behalf. Weekly (or more lately) there are logs that weren't cleared, ssl certs set incorrectly, or some other issue that causes our website to be down or running poorly.
There customer service exists, but they ever fully solve a problem and in fact if they often wont take my chats so I have to use a psuedo name for them to address our issues.

There product and knowledge is poor and they don't seem to understand that for many users their website is their livelihood.. If yo...

Jan-Wouter Stigter

Jan 25, 2008 06:53
Very cost effective: 2 domains for USD 6.95 a month and 6 domains for USD 8.95 a month. Great customer service, fast replies and 24 hrs available. They set me up on a Sunday when it was nighttime in NY/LA! I was with 1and1.com before but they were seriously hopeless. Also a great feature: help chat. They replied in seconds! Only drawback, if it is one: they use Linux. So you can't use Active Server Pages or Access databases. Instead, HTML of course, PHP, MySQL and lots of other possibilities.

J-C G.

Nov 17, 2007 06:35
Excellent Shared hosting, no problems with servers. My websites have always been accessible. I recommend Inmotion.

Pawandeep Singh

Oct 19, 2009 10:54
It is great hosting provide. I have been using “In Motion Hosting” from past 3 years and I have no issues with it. Customer service is excellent. Whenever I need help, I just call them and they solve the issue right away.
Their prices are little higher than any other hosting service provider but I believe that it worth it because of the customer service that they are providing with the plan.
I have exercised about ten different hosting service providers in the past ten years and In Motion Hosting is the only one that I choose to say with.

techice

Sep 08, 2010 10:37
We use Inmotion hosting VPS service for three years.

It's works ok for low visit traffic.

The most frightening thing for me is the VPS crashed a couple of days ago. We lost all of the mysql databases, images and web files. There no backup for that. We need rebuild our website from Zero beginnings.

That's very bad.

T. Earl

Oct 19, 2009 08:39
Been with other hosting companies and have never had the great level of service as I have had with InMotion. One suggestion to InMotion, please find a better way for me to pay my subscription when it is due.

Sam Strapason

Dec 10, 2010 06:20
Customer support from inmotion hosting is excellent! We are highly dependent on our website so that customers can fill out a quote request and view our specials. One day our site was down and we quickly turned to the live chat feature. Customer support (Michael that day) helped us get our site back up and running quickly. Without his help, I don't know what we would have done!

Apr 15, 2016 09:19
I had quite a chat this morning with AdamC and I am impressed with the help and guidance I got. nice guy with good knowledge.
thanks

Apr 15, 2016 08:47
As a new customer, I have been really impressed with the customer service of Inmotion Hosting. I was assisted by David P & Colton W over Skype & Support Chat and they were really helpful in solving the problem

Apr 15, 2016 03:41
As a new customer to InMotion I have received some excellent support from Chase S, in the Managed Hosting Support team.

I had a VPS with another company and a business site with another one, and Chase got me migrated to InMotion seamlessly and fielded literally dozens of requests from me as I got up and running there. I think he may have pulled out most of his hair dealing with all my requests for assistance, but he handled it excellently and provided exemplary customer service.

The support I received from Chase made it very clear to me that I'd picked the right company to move my business to.

Two thumbs-up for InMotion!

Apr 15, 2016 12:26
Can't write enough about how much we like working with there tech guys and girls ... Andrew C was great ... Smart quick and to the point .. i sometimes have very complicated problems .. we are hosting over 50 webs world wide
I have work with providers in US and Europe, these guys win hands down ... hope they never get bought out ...

louiev

Apr 14, 2016 11:57
Stor teknisk hjälp
Om och om igen har det tekniska supportteamet på Inmotion Hosting varit mycket hjälpsamt och tålmodigt att hjälpa och lösa våra problem. Vi flyttade medvetet till detta webbhotell eftersom vi hörde att deras stöd var utmärkt. Och rykten var rätt!

Mar 05, 2016 12:19
It's one of the best hosting providers in the world. Customer service is really helpful. I have never created a web site with WordPress before and they really helped me with any problem on the way. Servers are 99,99% Up. I had no issues with them at all. I'm very happy.

-hidden-

Oct 28, 2015 05:02
I host several sites with inMotion for more than 10 years. I am not a tech wizard and was helped numerous times in the most efficient manner. Love their hosting, customer support and patience on phone. Highly recommend it to everyone as I do to my friends.

rod bauer

Dec 10, 2010 01:28
sorry, dont have time to type properly formatted , punctuated etc review now...
your service has been great. it is sometimes affected ( eg downloads, uploads ) by my isp ( verizon ) which i dont like. if you could be the isp and i could bypass verizon that would be great but hows that gonna happen when the wire to my house is verizon equip ?
price is great and recently you took over registration of my domain name for free, which saved me money ( from melbourne it ). up and down time is generally good but changes with traffic and time of day etc which is normal. i love your service and the price, the space i have for that price for ftp stuff and if i ever get into things as a real money making business on the web i would upgrade with you. i also recommend you to others. i also love...

-hidden-

Oct 27, 2015 03:14
Good morning, my pleasure was have been assistance of Edward P., he was patient, professional and looked for all ways help me. Thank you to learn your crew to do a good job. Congratulations.

Oct 20, 2015 05:37
I'm very happy with service Inmotionhosting. Usually our company change hosting every 2 years. But last 6 years we are with Inmotion. Do you think we need more explanation? Quick response and 99,9999 uptime. Stuff ready to help every time.
Thank you guys!

-hidden-

Oct 20, 2015 05:33
snabb vänlig kundservice.
Jag har varit med inmotion värd av och på i 6 år. Under den tiden har jag varit värd för några webbplatser med dem och har många domännamn med dem också och har funnit att de är pålitliga med mindre webbplatser utan mycket trafik men har haft problem med större webbplatser med mycket trafik men var alltid kunna komma över eventuella problem med hjälp av deras tekniska support och för det mesta kom det till inställningar för min webbplats. Jag kontaktade teknisk support idag och fick en snabb svarstid varje gång jag skickade ett svar och en kunnig teknisk supportagent som förstod mina problem och gick utöver vad de flesta tekniska supportagenter gör. Det tog bara några minuter ...

SORRY00

May 11, 2013 03:51
DU KOMMER SORR OM DU ANVÄNDER INMOTIONHOSTING
Nyligen hade Inmotionhosting skapat automatiska domänförnyelser utan samtycke eller meddelande till sina kunder. De kommer inte att meddela dig om några förändringar som görs inom deras företag men förväntar sig att du lämnar över dina pengar. Jag har varit med Inmotionhosting i några år, och det brukade vara att de skickade e-postpåminnelser varje år för domänförnyelser. Men helt plötsligt gjorde de det till ett alternativ där DU måste ställa in eller stänga av påminnelser för automatisk domänförnyelse i ditt konto. Det här var inte ett alternativ tidigare eftersom de gav ut årliga påminnelser, och jag fick inte meddelande om att detta hade blivit ett alternativ, så på det här sättet lade de skulden på dig om du inte ville ha dig ...

xkira

Oct 18, 2012 07:05
this company is the worst in the world do not host with these guys you will be sorry
had to transfer domain from them and they would not contact me after several attempts to do so
they will not call you back or answer your emails
they take your money and don't provide a good service

Ngu Khap

Sep 28, 2012 02:42
Verifiering - så besvärande
Med ett annat webbhotell kan jag aktivera den inom en minut efter registrering av domänen, värd. Men med InMotion tog jag mig en dag och jag är ännu inte klar. Efter registreringen måste jag vänta i minst 1 timme för att de ska göra manuell verifiering. Så besvärligt för mig att skicka och & quot; verifieringsformulär & quot; med inkluderar min identitetskortinformation. Om du vill ha ett register & amp; använda domän / värd på ett snabbt sätt, inMotion rekommenderas inte.

Peter

Aug 01, 2012 02:14
Dålig tillförlitlighet / upptid
Slumpmässigt kontrollera webbplatsen i två år, många fall av inget svar, stillestånd. Mycket opålitlig. Värsta ISP jag någonsin har använt. Jag vill flytta ASAP!

privatepractices

May 23, 2012 05:51
inmotionhosting.c suger
inmotionhosting.com lägger information om många dolda mappar
avsluta mitt tillstånd många gånger. det tekniska stödsystemet är att sakta ner för att människor inte är ärliga.

Feb 20, 2012 08:53
Dålig kundservice
Jag försökte ringa in ikväll för ett par ganska grundläggande frågor, men kunde inte få någon på raden att hjälpa till efter att ha ringt två gånger och väntat i väntan tills jag insåg att ingen någonsin skulle hämta ... Så jag försökte onlinechatten . Åh pojke, vad kul!

Jag är en mycket välformulerad och omtänksam person och hade två enkla och ganska direkta frågor att ställa i chatt. Innan jag helt kunde förklara min första fråga blev jag plötsligt frånkopplad. Hmm, det är konstigt. Jag verkade inte trycka på några knappar för att få det att hända ... Kanske är jag inte så direkt som den här tekniska nördens killen vill att jag ska vara ... eller kanske förbindelsen helt enkelt förlorades (hur som helst, det gör det inte; t säga mycket för en webbhos ...

Tasos Vogiatzis

Feb 22, 2011 11:26
As I customer I'm fully disappointed. Our account has been suspended and we have no access to the control panel, emails (!) and ftp because the traffic was to high (250 visits per day). We are now afraid that we will lose all our critical data because they give no access to them. We are really terrified as a company and have been fully stultified to our customers because they see a message like that (pointing to a file suspended.cgi - you can understand what suspended means to a customer or partner!!!):

This site is currently unavailable

If you are the account holder, please contact customer service. Our customer service center is available 24x7 via phone, chat, or email.

Dec 13, 2010 08:58
We have been extremely happy since moving to InMotion. It's half the price and double the features of our previous host, plus no "ticket" style customer service, (it's so nice to talk to a real person!) You cannot beat the speed and space for the price. Thank you so much for keeping our business speeding along and keep up the great work!

Apr 16, 2016 01:13
Just a quick note to let u know that I was assisted by Colton W. on the chat and he was of great help.Very satisfied with his assistance today.
In fact, everytime I have needed help the customer service has been amazing and has quickly resolved my questions. Excellent service.

Apr 17, 2016 03:39
I had a database issue at my site and I contacted your support by opening a chat session. I received excellent service from Shan F, who was able to fix the problem in half an hour. Time after time I’m amazed by the support you guys provide!