Cool Handle Fullständig recension


Coolt handtag Detaljer

Varför välja Coolt handtag?

  • Cool Handle Rang - 9.4

Cool Handle Serverplatser

Cool Handle Servers in Los AngelesLos Angeles Cool Handle Logo
Resellers
Reseller 3
$125.95 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    150GB Plats
  • DATA
    Unmetered Bandbredd
  • Paneler
    CPanel, WHM
Shared Hosting
Starter
$3.95 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    50GB Plats
  • DATA
    Unmetered Bandbredd
  • Paneler
    CPanel
Shared Hosting
Business
$4.95 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    Unlimited Plats
  • DATA
    Unmetered Bandbredd
  • Paneler
    CPanel
Shared Hosting
Professional
$8.95 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    Unlimited Plats
  • DATA
    Unmetered Bandbredd
  • Paneler
    CPanel
Resellers
Reseller 1
$39.95 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    60GB Plats
  • DATA
    600GB Bandbredd
  • Paneler
    CPanel, WHM
Resellers
Reseller 2
$99.95 /En gång i månaden
Alla detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    90GB Plats
  • DATA
    Unmetered Bandbredd
  • Paneler
    CPanel, WHM

Cool Handle Värdgranskning 2021

Komplett granskning av HostMeHost

Cool Handle erbjuder grundläggande webbhotell. Det har Business, Starter och Pro planer. Det finns också ett återförsäljarområde och ett domänregistreringscenter där domäner kan köpas. Även om planer inte är billiga, erbjuder de obegränsade funktioner och en gratis webbplatsöverföring. De ger också teknisk support dygnet runt. Cool Handle kan hjälpa dig att registrera dig för CloudFlares CDN -tjänst.

Pålitlighet

Cool Handles infrastruktur är en del av webbplatsen som du kan hitta när du surfar. Du kommer att känna dig trygg med ett toppmodernt datacenter i Los Angeles. Det inkluderar redundant ström, brandbekämpning, övervakning på plats och nätverksövervakning.

Inget omnämnande av en drifttidsgaranti verkar placeras på webbplatsen.

Det här är funktionerna

Cool Handle är känt för sina högkvalitativa funktioner. SSH -åtkomst, webbplatsbyggare, DNS -hanteringar och omedelbara säkerhetskopior är bara några av de många tilltalande funktionerna som finns tillgängliga i alla paket. De erbjuder obegränsad bandbredd och lagring, 5 parkerade domäner, sekretess och gratis installation.

En rad paket som är e-handelsklara är tillgängliga som möjliggör PayPal-betalningar. ZEN -kundvagnar och startplaner kan användas för att skapa din webbutik.

Bistånd

I sidfoten ser du 4 supportavsnitt och en kontaktlänk, här hittar du en kunskapsbas full av information om webbhotell och webbplatser, videohandledning som följer med kunskapsbasen och ett biljettsystem.

Det finns ett gratisnummer som kan nås i USA, men det finns inget alternativ för direkt e-post eller sociala medier. Cool Handle erbjuder inte livechatt. __S.17__

Prissättning

Cool Handle passar inte budgetinriktade. Det erbjuder paket som är dyrare än den delade webbhotellets högre nivåer. Cool Handle erbjuder e-handelsfärdiga system och obegränsade alternativ.

Startplanen börjar på $ 29,95 med affärsplanen på $ 39,95 och Pro -planen kostar $ 49,95.

Det är användarvänligt

cPanel ingår i varje plan, vilket gör det enkelt för alla att komma igång. Du kan hålla din webbplats och värd väl underhållen, oavsett om du är nybörjare eller erfaren användare.

Webbplatsdesign och layout är enkla. Dessa sidor överväldigar inte eller förvirrar, men de ger tillräckligt med information för att hjälpa dig att väga dina alternativ.

Sammanfattning

Cool Handle är din prisvärda grundläggande värdleverantör. Även om de inte är lika konkurrenskraftiga som webbhotellleverantörer, erbjuder de obegränsade funktioner och ett e-handelspaket med varje plan. De gör domänregistreringar och hosting, så du får inga avancerade funktioner. De är dock bra på vad de gör. Även om de kan ge fler alternativ för kunder att få ner supporten kan vara lite mer grundlig, men totalt sett är det pålitligt och lätt att använda.

Prissättning för cool handtag

Återförsäljare
Paket Pris Disk utrymme Bandbredd Operationssystem Antal platser Paneler
Återförsäljare 1 $39.95 60 GB 600 GB linux server plane Obegränsat CPanel, WHM
Återförsäljare 2 $99.95 90 GB Ouppmätt linux server plane Obegränsat CPanel, WHM
Återförsäljare 3 $125.95 150 GB Ouppmätt linux server plane Obegränsat CPanel, WHM
Delad värd
Paket Pris Disk utrymme Bandbredd Operationssystem Antal platser Paneler
Förrätt $3.95 50 GB Ouppmätt linux server plane 1 CPanel
Företag $4.95 Obegränsat Ouppmätt linux server plane Obegränsat CPanel
Professionell $8.95 Obegränsat Ouppmätt linux server plane Obegränsat CPanel

Flera betalningstyper

Olika kunder gillar att betala på olika sätt, och Cool Handle låter dig omfamna dem alla


Cool Handle - credit
Cool Handle - MasterCard
Cool Handle - debit
Cool Handle - prepaid cards

Cool handtag få ord

Webbhotell för Cool Handle: 32 recensioner, 4 supportsvar, 7 omdömen, 6 produkter, 0 kampanjer, 3 sociala medier, 17459 domäner, 13130 ​​värd, sedan 2008

Cool Handle Kuponger och erbjudanden 2020

$50 Off Web Hosting Package

zc999358988


Discount For $50 of Any Hosting Package

999368459


Get 10% Off on Any Shared Plan.

2011shared


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Giltigt tills 7/9/2022


Get 10% Off.

DEDIUPGRADE


$50 Off

999381860


Discount 25% Off

gzi25offa1b


Discount 25% Off

sept25off


$50 Off Everything!

zc999361443


15% OFF Shared Hosting Plans With Promo Code ...

jan2011shared


$50 Off Web Hosting Packages

999365825


$50 Off Domains Registration And Web Hosting

999410675


$50 Discount on Domain Registration

999410675and


30% Off For Any Shared Hosting Packaged

DYNAMICWP


photo
30% Off Sitewide + Free Domain Name

MAY30
Giltigt tills 6/1/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCH30
Giltigt tills 4/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Giltigt tills 2/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Giltigt tills 1/27/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCG30
Giltigt tills 4/1/2020


photo
30% Off Sitewide

FEB35
Giltigt tills 3/1/2020


photo
30% Off All Webhosting Services + Free Domain

APRIL30
Giltigt tills 4/17/2020


photo
$50 Off Domains Registration And Web Hosting ...

999438957
Giltigt tills 10/1/2013


photo
20% Off Any of Their Services -- Exp 3/31/11

madmarch2011
Giltigt tills 3/31/2011


32 Kommentarer

Ben

Oct 18, 2010 07:55
Been using their service for about a year now. Never had any problems. They have always answered support tickets immediately. Uptime has been 100%. Would recommend very highly.

Lorna Reese

Sep 03, 2010 07:23
Cool Handle was so easy to use for amateur like me. I created a professional website with much ease and the template offerings were suitable for my needs. Cool Handle was affordable and the support was outstanding. I highly recommend Cool Handle.

Alejandro Vallejo

Aug 19, 2010 12:02
I use this hosting for a year with this domain, but I have some other domains for a long time now, more than 4 years. Whenever I had to contact the customer support the abnswer was really fast and effective! Ther prices and promotions I had where great, uptime 100%, great features,, what else can I say,,, I really recommend it to other users.

Denis Surnin

Jul 29, 2010 06:25
I use this hosting for a year. I never had to contact the customer support and it says a lot! Clear even to a child panel, and excellent documentation. Never seen uptime. Everything works just great. I recommend CoolHandle hosting.

David Chau

Jul 12, 2010 05:33
CoolHandle provides awesome service with great customer service and the best of all, great prices! There's no need to look anywhere. They are all about customer service...

puja mahapatra

Jul 08, 2010 10:35
I am very happy with the your hosting .No complaints what so ever since I have been using it .I highly highly recommend coo lhandle hosting

Puja Mahapatra

Jul 07, 2010 11:01
CoolHandle is value for money. Good Customer service, clean cpanel and good price makes it ideal for hosting.

simone riccardi

Jan 30, 2011 01:54
At the moment my ticket support system has got an issue and is unavailable since 3 weeks, i haven't got any answer from tech guys.

For communicating they suggest to use the email [email protected] where they never reply me.

The Live chat is mostly off and when someone is there he can't do anything, he can't solve problems and he can't open issue because my account has got a problem on the ticket support system.

I think is one of the worst support I never experienced.

Ruihua

Jul 06, 2010 09:16
Frist, My mother tongue is not english,So my writing is not very smooth.
This web hosting’s Control Panel is Cpanel. it’s very easy to use.
I had open the account 1 years ago. at that time it’s name is not Coolhandle, it is Pronet Hosting.
This web hosting is fast to visit from my country.and the price is cheap and customer service is good. I never had any major issues and whatever small issues occurred were dealt with very efficiently.
But this year I am not need hosting anymore.So I suggest you try this company here.

Bill Friend

Jul 05, 2010 03:04
Although I have not used this domain and hosting for a high usage site, the uptime as far as I can tell has been pretty much 100%. I have needed to contact customer support on one occasion and the response was fast and efficient and although the price is not the cheapest, because of the service I have received, I would have no hesitation in recommending CoolHandle.

Pasquale Cosimo Zappia

Jun 11, 2010 04:58
Hi,
I have tried many hosting services available but I was never happy with the service they get up to that I have not activated with a hosting Pronethosting is now CoolHandle have an exceptional technical support and then their hosting service is not limited as other example I have been customer for 6 months with a provider that does not even allow me to use the Membership API .NET 2.0 with CoolHandle instead allows me to run scripts and install any application to ASP.NET.

I recommend it to everyone.

Hello

P.S. I apologize for my English.

Yousif

May 23, 2010 04:12
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 1 year.

Coolhandle.com gave me the most stable, cheap web hosting, also gave me the best quality, so no down time!!

Aaron Goodwin

Apr 07, 2010 12:08
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 2005/2006 I could not say enough good things about them, I have actually never had to contact them for technical issues, my site has had ZERO down time in five years!

When I do speak to them they are friendly courteous and efficient.

I've recommended coolhandle to six friends and associates over the years and they are equally pleased.

Price point for services rendered can NOT be beat.

I know I'll be with them for the rest of my professional life.

Piyush Hari

Jul 08, 2010 04:00
I moved to CoolHandle after I had bad experience with GoDaddy and it was worth the move. The Cpanel is blazingly helpful, creating databases, managing them through phpmyadmin, creating FTP users etc is easy. I will give me 2 thumbs up for Cool Handle.

Dmitriy

Mar 04, 2011 05:55
Enjoyed a year without any complaints. Purchased by a promo code for $ 22.90 year ago, including the domain (with domain privacy). Great price! The current price of $4.95/mo. also not too bad. In Russia it is much more expensive, from $10/mo. and the quality is worse and there is a limit on the store and bandwidth. Very liked the CPanel - everything is simple, convenient and functional.

David McDougall

Sep 08, 2010 07:45
During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

wiwle

Mar 17, 2011 02:34
It's a very excellent webhoster.During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

I paid it only for $1/year,and they hava a good customer support when i have some questions.

Richard

Apr 20, 2015 03:38
Coolhandle är bra
Jag använder cool handtagstjänst från de senaste två åren och hittills har jag inte mött något problem, så jag behöver aldrig ringa kundtjänst. Jag har rekommenderat coolt handtag till tre av mina vänner och jag skulle vilja rekommendera er också.

Susan

Sep 26, 2014 12:32
June 10 deducted $277 from my account and I cancelled it within 5 mins but no refund yet just tons of excuses...I have filed report with bbb next stop Florida States Attorneys office

Michael Best

Aug 01, 2014 10:48
Coolhandle. är The One.
Coolhandle är den överlägset enklaste webbhotell som jag har stött på hittills, de får hela processen att verka så enkel och tydlig även för en nybörjare som jag. De lever verkligen upp till det namnet. Där är kundsupport så tålamod och förståelse, de vet verkligen det där, oavsett hur jag ställer frågan, de har rätt svar, men för att vara ärlig är kontrollpanelen så lätt att använda, och jag måste säga att den är dos har en känsla av kvalitet kring det, jämfört med andra jag har provat, med allt du behöver för att bygga en topp kvalitet pofessonal webbplats. Sätt det tillsammans med ett mycket rimligt pris, och du har en tjänst som många andra företag där ute inte kan matcha ...

Unhappy

Mar 09, 2011 06:20
This host company has been an absolute nightmare for me. I have had so many problems that can never be figured out and it seems that once the problem gets to a point that nobody can solve it I get the following response:

"Hello,

Thank you for your response.

We are forwarding this over to our Administrators for further review."

That is an actual copy of a support response that I get when they can't resolve the problem and then I don't hear from anyone again and nothing ever gets fixed.

I've had problems all the way from control panel access info changing several times without any notification to emails not being received with horde mail to PHP form submissions not working properly. And as far as the PHP forms not working properly the response ...

Phyllis

Jul 21, 2012 12:17
Coolhandle .com är värst.
Jag använder inte deras tjänst och har försökt avbryta sedan maj.
De säger till mig att de bara kommer att göra det online som jag har gjort men jag avslutade inte en sak som de mailade till mig men eftersom de inte alltid använder coolhandlehosting - någon gång använder de Max eller något annat, svarade jag inte korrekt och de fortsätter att fakturera mig 94,78 $ i ytterligare 3 månader. Första gången jag ringde var de hjälpsamma och hjälpte mig genom avbokningsprocessen, tänkte jag. När jag fakturerades igen ringde jag och personen var & quot; gör det online från första meddelandet eller så fortsätter vi att fakturera. Jag har inte haft detta problem med andra onlinetjänster. Deras service har varit dyster till misslyckad.
petreadw ...

dewebmeester

Apr 18, 2012 11:33
kylhandtag inte seriöst, inga tjänster, fungerar inte
Försök att hjälpa en klient och överförde sin domän till coolhandle; varför coolhandle? för det här var länken han fick via e-post. Det verkar som om det har varit en skräppostlänk eftersom han kunde ha överfört till vilket företag som helst. Överföringen slutförd efter att ha betalat 15 dollar och fortfarande väntar efter 10 dagar. Det är omöjligt att kontakta kylhandtaget. Ticketsystem fungerar INTE och efter att ha skickat e-post till dem får jag meddelandet att jag ska skicka en biljett. Efter att ha informerat dem om biljetsystemet inte fungerar svarar de med andra standard- och automatiserade e-postmeddelanden. Jag skickade till och med mina inloggningsuppgifter och bad dem öppna en biljett om de tycker att det fungerar. Inget svar. Jag tror att jag måste glömma t ...

Kontiki Brown

Mar 26, 2012 05:51
Coolhandle Rocks !!
Coolhandle har varit min webbsajt i över ett år och jag älskar dem, aldrig några problem och har alltid bra kundservice. Min webbplats har aldrig någon stilleståndstid och är alltid igång, varje gång du ringer kundtjänst är de där för att hjälpa dig. Coolhandle är det enda värd jag planerar att ha, inget annat behov eftersom de är fantastiska.

neil

Apr 05, 2013 09:18
När en svårighet uppstod, långt ifrån att vara cool, var de kalla och skulle inte [...]
Dålig historia - ColdHandle. Jag hade varit med Coolhandle i cirka 2 år utan problem. Jag hade ungefär 25 fullt fungerande webbplatser som tjänade för mig, inte enorma belopp, men verkligen en del av min inkomst. Och sedan var det ett hackförsök på mitt kreditkort. Banken meddelade att det avbröts och ett nytt kort utfärdades. Så jag gjorde det. Strax efter det kom min värdräkning till betalning men jag glömde att byta till det nya kreditkortsnumret på min Coolhandle-värd. När e-postfakturameddelandet kom, av någon anledning, gick det till min skräppostmapp och Coolhandle avbröt min webbhotell. Jag skrev till dem nästa dag och förklarade vad som hade hänt a ...

fatlossm

Jan 03, 2012 03:34
Cool Handle är jättebra
Jag har provat Cool handtag värd för första gången och jag kunde inte tro hur enkelt det är att använda och att skapa en webbplats. Allt görs också mycket snabbt, och de betalningspaket som de erbjuder är mycket överkomliga för vilken typ av plan du vill. En komplett nybörjare kan använda detta och jag skulle rekommendera det för alla som vill ha snabb och tillförlitlig hosting.

intern69

Nov 23, 2011 10:38
coolhandle.com är en fantastisk
Det finns många webbhotell där ute och några och bra och andra inte. Innan jag valde coolhandle gick jag och undersökte vilket värdföretag som skulle erbjuda en hel del, vilken som fick högt betyg av andra användare, hur fanns det kundtjänst och andra funktioner. Efter omfattande undersökningar var coohandle alltid i topp 3, och efter att ha pratat med människor som använde tjänsten där var jag övertygad om att de skulle passa mitt behov.
Från den tidpunkt då jag har varit med coolhandle har jag alltid uppfyllts. Jag är väldigt lätt att nå kundservice och din fråga är alltid besvarad i rätt tid.
Jag har rekommenderat till några av mina vänner och de har också bra ...

Chris Carter

Nov 18, 2011 05:08
CoolHandle Hosting
Jag vill bara låta folk veta att CoolHandle är ett utmärkt ställe att ta emot dina domäner, där är det bra och priserna bör ses på. Kolla bara in dem, det är värt din tid

Jacki Houghton

Nov 09, 2011 03:47
Jag älskar Coolhandle och jag har haft många!
Jag tyckte att Coolhandle var ett utmärkt värdföretag. Jag hade många problem med att inte veta vad jag skulle göra och de var så hjälpsamma och snabba. Jag hade en smidig åktur när jag lärde mig repen och de svikade mig aldrig.
Jag rekommenderar Coolhandle starkt för dig!

J.A. Hels-Hansen

Jun 21, 2011 02:18
Coolhandle är riktigt cool !!!
Jag har använt Coolhandle webbhotell för mina webbplatser under en tid nu. Jag har provat många andra värdföretag för mitt webbutrymme, webbplatser och domännamn men laddningen av mina sidor var alltid extremt långsam och tjänsten var mycket dålig. Så jag letade efter ett nytt webbhotellföretag och mina vänner berättade om Coolhandle.

Sedan dess vill jag aldrig ändra mitt webbhotell till ett annat företag igen!
Jag är så glad och känner mig mycket lycklig att mina vänner berättade om Coolhandle. Detta tips var det bästa på flera år, sedan dess är mina webbplatser stabila och ger mig den bästa prestationen någonsin !. Också en professionell och expert Helpdesk med utmärkt svarstid.

Tack, tack y ...

Siby Paul

Jun 05, 2011 12:41
Coola människor att hantera
Jag har varit med coolhandle.com-människor i mer än 5 år. Under dessa år har jag haft den bästa upplevelsen med deras service. Jag är mycket nöjd med deras webbhotell och kan entusiastiskt rekommendera dem till någon.

Deras kundsupport är bra och tillgängligheten är fantastisk. Jag önskar dem all framgång - Siby Paul

Jan 09, 2012 08:12
Coolhandle Support suger!
Jag registrerade mig med detta företag via Moniker. Som jag är mycket kryssad av, för Moniker har varit enastående.

Hittills har jag försökt kontakta support cirka fyra gånger angående samma fråga. Varje gång du får svaret att de svarar inom 8 timmar, bla bla. Ingenting!

Dessutom är priserna annorlunda än vad Moniker annonserade. Jag hade ett svar om det. & quot; Vår krubba kommer tillbaka till dig. & quot; Har inte gjort det än! Deras stöd är värdelöst!

Om de inte svarar idag, efter min femte identiska supportbiljett. (som du inte kan spåra!) Jag måste kontakta Moniker och låta dem veta hur dåliga dessa människor är!